Мога ли да сложа Q2 на моето Selespeed-че или няма да стане работата? и ако може да стане колко ще ми дойде като кинти?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Q2 диференциал за Алфа 156 Selespeed
Collapse
X
-
Ще ти дойде само дифа на 1800 лв.
Q2 което се слага на дизелите и на 6-аците не става за тази кутия. А този който става си е цифра.
Аз исках да слагам на моята, но е много пари.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
-
Първоначално публикувано от R_O_K_O Покажи съобщениеЧе аз за 1800лв. ще си напрая основен ремонт и ще и сложа друг робот и ще е идеалка !!! Явно трябва да си го избия от главата това нещоDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от R_O_K_O Покажи съобщениенищо ама според мене е по-добре селе-то да оправя отколкото да слагам дифDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Да не отварям нова тема.
Някой знаещ може ли да обясни, как се разбира дали колта е с Q2 диф. или с обиконовен.
Как се разбира най лесно? Специално за JTD питам.
Ще съм благодарен на отговор ,че съм озадачен от една алфа.sigpic Alfasud/156 1.8ex
156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеДигаш на крик и въртиш гумите
Comment
-
Subaru Legacy 3.0R
Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
sigpic
Comment
-
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от R_O_K_O Покажи съобщениеЧе аз за 1800лв. ще си напрая основен ремонт и ще и сложа друг робот и ще е идеалка !!! Явно трябва да си го избия от главата това нещо"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment